Tøjbutikker

by komtiltops

Mange render rundt i hverdagen og tænker over hvor de finder en tøjbutik.
Selvfølgelig ved størstedelen af mennesker at man kan finde en tøjbutik hvis man tager ind til byen, for der ligger der rigtig mange op og ned af gågaden. Vi snakkede en dag med en mand der var inde på gågaden i Århus, som gerne ville fortælle os om hvordan han kom til tops indenfor modebranchen.

Han startede med at finde sin ynglings tøjbutik, og den fandt han ved at gå fra den ene ende af gågaden til den anden enden af gågaden hvor han besøgte alle butikkerne. Han gik først ind og hilste pænt på ekspedienten som arbejdede der, hvorefter han gik en runde i butikken. Det vigtigst var der var en super god service og ekspedienten som noget af det først smilede og hilste imødekommende. Det næstvigtigste var for ham at alt tøjet lå pænt lagt sammen på hylderne og at der absolut ikke var for rodet i butikken.

Det skulle være sådan at hvis han ville finde en jakke, jamen så skulle man kunne gå hen til jakkerne hvor de hang samlet, hvor i mod at t-shirt og trøjer skulle være for sej selv, så butikken ikke rodet sådan rundt.

Men efter at have besøgt alle tøjbutikkerne i Århus, så tog han og pakkede sin taske hvorefter han tog toget til København. Det var ret vigtigt for ham at han lavede denne øvelse på en lørdag, da der da er mange mennesker i tøjbutikkerne og derfor kunne han rigtig finde ud af om de levde 100 % op til den service som han gerne ville have.

Efter en hel dag i København og besøge butikker, prøve tøj, og få hilst på alle de ekspedienter der arbejdede i butikkerne i København, der tog han tilbage til Århus for at finde ud af hvad det var for en butik som han bedst kunne lidt.

Da han tilfældigvis sidder hjemme og surfer på internettet efter nogle af de butikker som han havde besøgt, falder han pludselig over et site hvor han kan finde en masse butikker online, hvor han efterfulgt finder ud af han også kan handle direkte over internettet fra alle de tøjbutikker han havde besøgt om dagen.

Så hele historien ender faktisk med at han vælger den online internetside hvor han kan finde alle tøjbutikkerne online, og det er så blevet hans foretrukne online site hvor han kan købe tøj online!

Reklamer