Kom til tops med søgemaskinerne

by komtiltops

I dag handler det for mange online sites at komme øverst i søgeresultaterne, og derfor bliver der brugt mange penge på at få lavet søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering er hvor man går ind og optimere på et online site, for at sitet bliver fundet på nogle specifikke ord som de ønsker at blive fundet på.

Vi  har her hos komtiltops og selv været ude at købe søgemaskineoptimering, for at være sikker på vores blog omkring at komme til tops kunne blive fundet af alle jer flittige læsere.

Dengang da vi var ude at købe optimering til google, der faldt vi først over nogle til tilbød SEO og det anede vi ikke hvad betød, men senere fandt vi så ud af SEO faktisk er en forkortelse af søgemaskineoptimering, det var en meget skæg i historie da vi var ude at hente tilbud på SEO-optimering og vi faktisk ikke vidste hvad det betød 🙂

Men vi fandt ud af at det var det samme som vi faktisk var på udkig efter. De lavede rigtig meget optimering dem som vi havde fat i, og de brugte også rigtig meget krudt på at lave noget som hedder linkbuilding.

Linkbuilding er hvor du går ud og laver en masse eksterne links til din hjemmeside, for at google kan se at dit site er relvant for nogle specifikke søgeord.

Reklamer