Mødebooking, hvor finder jeg det bedste bureau?

by komtiltops

Mange virksomheder som skal ud og have en bureau til at booke møder til sig, stiller sig altid selv det spørgsmål “hvem skal jeg vælge, hvilket er det bedste bureau, hvem booker de mest kvalificeret møder osv. osv.”, det vil vi gerne prøve at besvare i dette indlæg.

Komtiltops har været ude at snakke med 3 bureauer i Danmark, der alle tre har kvalificeret sig indenfor mødebooking for andre virksomheder. De har alle tre et stort call center hvorfra deres konsulenter sidder og kontakter flere hundrede kontakter hver eneste dag.

Komtiltops kontaktede 30 virksomheder i Danmark, hvor vi alle spurgte dem om de havde brugt nogle mødebooking bureauer før og hvilke. Vi fik mange forskellige bureauer oplyst, men de tre der gik igen var 5R Marketing, Salgsbureauet og Valeur,

Vi har efterfølgende været i kontakt med alle bureauerne om hvad der står højst på listen for dem, og hvorfor man skulle bruge dem til at booke møder for sin virksomhed. For er alle telemarketing bureauer lige dygtige, og er det den samme service og kvalitet man får alle steder?

5R Marketing:
For 5R Marketing handler det om at man skal kontakte virksomheder og vække interessen for et produkt. Man må ikke afsløre for mange detaljer, der skal stadig ligge en spænding til at de siger ja til at få en given konsulent ud og snakke omkring det givende produkt.
Så hvis du ligger opgaven i hånden på 5R Marketing, så kan du være sikker på at de vil gøre ALT for at vække opsigt og interesse for dit produkt, så der kan blive booket en masse interessante og højtkonverterende møder til netop din virksomhed.

Salgsbureauet:
Hos Salgsbureauet afspejler kvalitet og pris ikke helt sammen. Hos Salgsbureauet er de eksperter i at  booke møder, og størstedelen af deres forretning bliver brugt på at booke møder for andre virksomheder.
Michael Larsen fra Salgsbureauet udtaler: For os er det ikke bare et spørgsmål om at få booket en masse møder, men derimod og få booket nogle kvalificeret møder som bliver til salg når vores kunde i sidste ende kommer ud og besøger det givende lead.
Vi får ikke nogle langsigtede kunder hvis vi bare sørger for at få booket et møde hvor der bookes et møde kan, for så finder vores kunder hurtigt ud af at kvalitet ikke er  i top af de møder, og det ønsker vi ikke at være med til her hos Salgsbureauet.

Alle virksomheder er selvfølgelig velkommen til at få en uforpligtende snak med os, hvordan vi kan hjælpe dem med håndteringen af deres mødebooking i fremtiden, så de selv kan stå for den vigtigste del, nemlig at få lukket salget hos de rigtige leads – så kontakt Salgsbureauet og lad os få en dybere dialog om din foretning.

Valeur:
Valeur er en gammel spiller i branchen og har håndteret mødebooking i adskillige mange år.
Hos os kører vi på erfaringen, og hos os går man aldrig galt i byen hvis man ønsker os til at varetage mødebookingen for netop din virksomhed. Står du og mangler en ny partner til håndtering af mødebooking, så sidder Valeur klar ved telefonen til at få en snak med dig om jeres fremtidige samarbejde.

Det var alt fra Komtiltops i denne omgang hvor vi har taget og kigget nærmere på mødebooking bureauer i Danmark, og vil helt sikkert komme mere flere opklaringer så netop du får hjælp til at komme til tops 😉

/Komtiltops

Reklamer